Från verkligheten och upp på väggen

På morgonens promenad med hunden hängde kameran runt halsen i vanlig ordning. Kameran hänger nästan alltid mer nuförtiden, även om den inte alltid kommer till användning. Den här morgonen fastnade två svanars flykt i kamerans minneskort och även om bilden inte blev helt perfekt så blev jag tvungen att testa printa den direkt.

svanar

Tidigare i år investerade jag i en bättre fotoskrivare till företaget och jag ville testa hur svanbilden skulle se ut som printad. Så hepp, ur askan och in i elden. En vända i redigeringsprogrammet och sedan rakt ut genom skrivaren. Bilden funkade absolut att printa som A4 men kanske inte riktigt passar som ett ”vanligt fotoprint”. (Åhh nu när jag skriver det här så inser jag att jag har en del jobb att ta tag i)

print

Istället hamnar nog svanbilden i sparahögen för framtida projekt jag vill göra…

fotoprintsvanprint