Trött lördag

Efter en trevlig julfest på restaurang igårkväll tillsammans med ett härligt gäng ”arbetskamrater” har jag varit helt orkeslös idag. Fick sovmorgon och släpade mig till soffan efter frukost. Det vackra vädret fick mig visserligen att ta en omväg till affären men det blev inte så mycket mer av den här dagen.

Att baka julgodis är sparat till imorgon men någon kunde inte riktigt hålla sig och bakade pepparkakor på eftermiddagen. Julgranen plockades in och kläddes innan det var sambons tur att åka på julfest och den energifulla ungen blev lämnad hemma med sin trötta mamma. Vi försökte pyssla en stund, men när orken tryter så finns liksom inte kreativiteten i fingrarna och vi övergick till att se en film innan vi hamnade framför datorn och spelade ”Hotell Gyllene Orren” på Barnkanalen. Vilket visade sig vara ett rätt så beroendeframkallande spel även för vuxna…

Till sist bestämde vi oss för att göra kväll efter en kort sparktur runt byn med hunden. Så nu sover barnet och det är inte länge kvar tills jag ska göra detsamma. Hoppas på att vakna med lite mer energi imorgon och hinna med allt som inte blev gjort idag.

Gordonsetter

Ett svar på “Trött lördag”

Kommentarer är stängda.