En måndag avverkad och serietips

Så försvann ännu en måndag i ett rasande tempo. Jag har spenderat nästan hela dagen framför datorns skärm. Utanför fönstret har snön vräkt ned och jag har blundat lite för att jag borde gå ut och skotta bort lite snö. Skyller på den förkylda kroppen som inte orkat skotta snö idag. Jag har också spenderat ovanligt mycket tid i telefonen idag. Vanligtvis är min telefon ganska tyst men idag har det ringts och pratats mer än det görs på en hel vecka i normalfallet.

Mina måndagar är som alltid lite segstartade men jag tror jag har fått gjort allt det som skulle göras i alla fall. Ser framemot en effektiv vecka där jag ska få en massa saker gjorda och kunna fortsätta bädda för framtiden.

strumpor av ull

Resten av kvällen ska jag spendera i mjukisbyxor (det har jag iofs gjort hela dagen) i fåtöljen. Vi har börjat se Kampen om tungvattnet på SVT-play (den finns även på netflix) och så försöker vi hänga med i 30 grader i februari också. Den senare har jag lite svårt att hänga med i dock, inte för att det är något fel på serien utan snarare tiden den sänds på. Försöker att få dottern i säng innan nio men hon har alltid tusen frågor eller saker att berätta så jag lyckas missa de första femton minuterna av programmet.

Ett svar på “En måndag avverkad och serietips”

  1. Elina

    Aha! Jag har kvar att se sissta delen av Tungvattnet.Tycker serien är bra. 30 grader i februari däremot tycker jag är lite för ”tung”.

Kommentarer är stängda.