Att se framemot det som kommer

Jag är något av en expert på att längta till det som komma skall. Vi upplever just nu ett litet bakslag i vårvärmen och på morgonpromenaden visade temperaturen bara sju ynka plusgrader så långkalsongerna åkte på (!). Men jag kan ändå inte låta bli att njuta av tillvaron för snart smäller det till och då dyker de envisa myggen upp.

musöron

Musöronen på björken är här, dem längtade jag efter för ett par veckor sedan. Nu ser jag framemot att häggen ska blomma och det brukar ske lagom till examen.

De ljusa sommarnätterna har anlänt, jag njuter så klart men kan inte annat än längta till de där höstkvällarna när mörkret börjar falla igen… Mest av allt ser jag nog framemot att få gå barfota i trädgården om kvällarna och bara njuta av allt som växer.

Sommaren, du är välkommen att anlända redan nu!